Over ons

Impregnerendoejezelf.nl is één van de snelst groeiende webwinkels op het gebied van impregneermiddelen en aanverwante producten voor uw totale gevel en dak.

In 1986 door de oprichter E.F. Heesakkers opgestart als Heesakkers voeg bedrijf (www.heesakkersvoegbedrijf.nl), waarbij voegwerk, gevelreiniging, gevelrenovatie, gevelonderhoud en impregneren werden uitgevoerd. Inmiddels is de bedrijfsnaam HVB Renovak en wordt buiten bovengenoemde werkzaamheden een nog ruimer scala aan gevelwerkzaamheden uitgevoerd, alsook sinds 2006 de webwinkel Impregnerendoejezelf.nl

Impregnerendoejezelf.nl is de specialist in het aanbieden van impregneermiddelen en overige materialen op het gebied van gevelonderhoud en gevelherstel met professionele kwaliteit.

Waarom onze klanten kiezen voor producten van Impregnerendoejezelf.nl?
Bij ons kunt u niet alleen kiezen uit een groot assortiment, van professionele kwaliteit tegen een scherpe prijs, maar kunnen wij u ook van dienst zijn met onze decennia lange ervaring, om met gericht advies en juist pakket aan te bieden.

In onze webwinkel kunt u gemakkelijk de juiste impregneermiddelen en aanverwante producten vinden en bestellen. Alle producten die op werkdagen besteld en betaald worden voor 15:00 (mits voorradig), zullen de volgende werkdag geleverd worden (afspraken met PostNL)

Voor informatie en vragen of heeft u tips nodig. Mail of bel ons:
E-mail: info@impregnerendoejezelf.nl
Telefoonnummer: 06-25178792

Wij zijn telefonisch bereikbaar op:
Maandag tot en met vrijdag van 8:30 uur tot 20:00 uur.
En op zaterdag van 8:30 uur tot 13:00 uur.

Bezoek- en afhaaladres
Impregnerendoejezelf.nl
HVB Renovak
Heesakkers Voeg Bedrijf
Hoofdstraat 51
5473 AP Heeswijk-Dinther
KvK-nummer: 16053642
BTW-nummer: NL 1136.09.851.B01
Rabobank: 1116.15.496

Openingstijden
Maandag 8:00 - 18:00 uur (op afspraak)
Dinsdag 8:00 - 18:00 uur (op afspraak)
Woensdag 8:00 - 18:00 uur (op afspraak)
Donderdag 8:00 - 18:00 uur (op afspraak)
Vrijdag 8:00 - 18:00 uur (op afspraak)
Zaterdag 8:00 - 12:00 uur (op afspraak)
Zondag Gesloten

Impregnerendoejezelf.nl is een onderdeel van HVB Renovak.

Aansprakelijkheid
Impregnerendoejezelf.nl kan niet aansprakelijk worden gesteld voor enige schade, zowel lichamelijk, materieel of immaterieel, die het gevolg zou zijn van verkeerd gebruik van de door Impregnerendoejezelf.nl verkochte producten. De inhoud van deze website is met de grootste zorgvuldigheid samengesteld. Impregnerendoejezelf.nl kan echter niet uitsluiten dat bepaalde informatie niet juist en/of onvolledig is. Impregnerendoejezelf.nl is niet aansprakelijk voor de gevolgen van onjuiste of onvolledige informatie op haar website. Impregnerendoejezelf.nl is niet verantwoordelijk voor tik-, zet- en drukfouten waardoor onopzettelijk een verkeerde verkoopprijs zou kunnen worden gecommuniceerd. Indien zich dit voordoet dan zal de prijs door Impregnerendoejezelf.nl zo spoedig mogelijk worden aangepast.