Niet langer ondersteunde browser:
Het ziet ernaar uit dat wij uw browser niet meer ondersteunen. Hierdoor kunnen sommige features niet werken.
Impregneren DHZ Info en prijsadvies over impregneren en hoe je het zelf kan doen.
Impregneren DHZ
banner image

Dak impregneren

Als huizenbezitter wilt u uw woning natuurlijk in topconditie houden. Dak impregnatie vormt hier een belangrijk onderdeel van. Uw dak impregneren houdt in dat u een flinterdun en onzichtbaar laagje op het pannendak aanbrengt. Dit laagje zorgt ervoor dat water en vuil vervolgens eenvoudig van de pannen stromen. U voorkomt vervuiling, verkleuring en algengroei.

 

Uw huis reinigen en beschermen

Impregneren hoeft helemaal niet veel te kosten: u kunt dit namelijk heel gemakkelijk zelf doen. Bij Impregnerendoejezelf.nl vindt u alle producten die u hiervoor nodig hebt. Niet alleen middelen voor de dak impregnatie zelf, maar ook alles voor de reiniging die aan het impregneren vooraf dient te gaan. Zo leveren wij onder anderen hogedrukspuiten en anti-algenmiddelen.

 

Betonpannen impregneren

Betonpannen impregneren kan men het beste doen, na een reinigingsbeurt . Met een stoomcleaner kunt u de pannen reinigen, waarna met het impregneren van de betonpannen kan worden begonnen. Er zijn meerdere middelen verkrijgbaar om betonpannen te impregneren.

 

Offertes voor gevelwerken ontvangen?

Gevelwerken laten uitvoeren? Kies voor een erkend vakman en verzeker jezelf van een correcte uitvoering van de werken. Via onderstaand formulier ontvang je vrijblijvend prijsvoorstellen en advies van maximaal 3 vakmannen actief in jouw buurt.