Niet langer ondersteunde browser:
Het ziet ernaar uit dat wij uw browser niet meer ondersteunen. Hierdoor kunnen sommige features niet werken.
Impregneren DHZ Info en prijsadvies over impregneren en hoe je het zelf kan doen.
Impregneren DHZ
banner image

Gevelreiniging

Wanneer er groene aanslag op de buitenmuur zit, is dat voor veel mensen een doorn in het oog. Veel mensen denken, dat deze aanslag op de buitenmuur alleen schoongemaakt kan worden door een schoonmaakbedrijf.

Gevelreinigen is een techniek waarbij u met een stoomcleaner onder hoge druk warm water op de bakstenen spuit. Alle ongewenste elementen spoelt u zo snel en gemakkelijk van uw gevel. Na de behandeling met een warmwatercleaner is het raadzaam om de gevel tegen de groei van algen te behandelen.

 

Goedkoop impregneren

Na het gevelreinigen wilt u uw muren natuurlijk in dezelfde topvorm houden. Dat kan door je gevel te impregneren. Een schone gevel doet uw pand weer helemaal stralen. Maar dat is niet alles: ook legt u hiermee de juiste basis voor impregnatie van uw muren. Met deze behandeling gaat u de negatieve effecten van vocht en vuil tegen en bespaart u op uw energierekening. Maar voordat het zover is, dient u de gevelreiniger in te zetten. Impregnerendoejezelf.nl is uw one-stop-shop voor gevelreiniging. De standaard gevelreiniger is een hogedrukspuit die warm water aankan. Dit wordt ook wel een warmwatercleaner of stoomcleaner genoemd

 

Zelf gevelreinigen

Een veelgestelde vraag bij onze helpdesk is: kan ik zelf gevelreinigen? Met een eenvoudige hogedrukreiniger is gevelreinigen zelf te doen. Zelf gevelreinigen met een stoomcleaner is een nog betere optie. Een gevel die met alg vervuild is, kan makkelijk gereinigd worden met algdodende Unisept van impregnerendoejezelf.nl. Gewoon aanbrengen en na 48 uur verdwijnt de alg! Zelf gevelreinigen is goed te doen. Uiteraard bevelen wij aan uw gereinigde gevel hierna te beschermen met ons impregneermiddel. Uw gevel wordt water- en vuilafstotend en is beschermd voor minimaal 10 jaar!

 

Zelf gevelreinigen of zelf een gevel behandelen?

Zelf gevelreinigen d.m.v. hogedrukreinigen, stoomcleanen,een behandeling met algendodend Unisept of een combinatie van deze methodes, met aansluitend een impregneerbehandeling, is volgens impregnerendoejezelf.nl een duurzame behandeling die makkelijk zelf uitgevoerd kan worden. De gevel wordt mooi schoon en door het impregneren zal het vuil met het regenwater voor vele jaren afgevoerd worden en schoon blijven. Impregnerendoejezelf.nl zegt: gevelverbetering en gevelreinigen zelf doen!

 

Groene aanslag verwijderen

Groene aanslag verwijderen is eenvoudiger dan u denkt. Vaak wordt hier een hogedrukspuit ingezet, maar door de kracht van het water, zullen de porien van de ondergrnd open gaan staan en zal veel eerder weer groene aanslag ontstaan. Effectief verwijderen van groene aanslag, kun je het beste met een algdodend middel. Bijvoorbeeld Unbisept of Pokon groene aanslag stop en Bayer groene aanslag reiniger, zijn goede middelen om eenvoudig met een goed resultaat groene aanslag te verwijderen.

 

Offertes voor dakreiniging ontvangen?

Jouw dak laten reinigen? Kies voor een erkend vakman en verzeker jezelf van een correcte uitvoering van de werken. Via onderstaand formulier ontvang je vrijblijvend prijsvoorstellen en advies van maximaal 3 vakmannen actief in jouw buurt.