Niet langer ondersteunde browser:
Het ziet ernaar uit dat wij uw browser niet meer ondersteunen. Hierdoor kunnen sommige features niet werken.
Impregneren DHZ Info en prijsadvies over impregneren en hoe je het zelf kan doen.
Impregneren DHZ
banner image

Vochtwering

Eén van de beste ‘cadeautjes’ die u uw huis kunt geven is vochtwering. Gevels houden van zichzelf, mede dankzij de spouw, een grote hoeveelheid vocht tegen, maar er dringt altijd wat door tot de binnenmuren. Dit kan resulteren in vochtplekken op de muur en een hoog vochtigheidsgehalte in bijvoorbeeld de slaapkamer. Impregneer daarom uw muur voor bescherming tegen dit vocht.

Vocht in huis? Natte plekken op de muren? Een muffe, bedompte geur en gezondheidsproblemen? Als u deze problemen herkent, is het de hoogste tijd voor een vochtbehandeling. Hiervoor heeft u impregneermiddelen nodig. Alvorens u deze aanbrengt, dient u de muur goed schoon te maken.

 

Gevel waterdicht maken

Bezit u een huis? De gevel waterdicht maken is belangrijk om uw huis in goede staat te houden. U voorkomt vocht en schimmel op de binnenmuren. U reinigt de muur eerst met een warmwatercleaner en behandelt deze vervolgens met een algendodend middel. Daarna brengt u een impregneermiddel aan waardoor een waterdicht laagje op de muur ontstaat.

 

Offertes voor vochtbestrijding ontvangen?

Vochtproblemen laten oplossen? Kies voor een erkend vakman en verzeker jezelf van een correcte uitvoering van de werken. Via onderstaand formulier ontvang je vrijblijvend prijsvoorstellen en advies van maximaal 3 vakmannen actief in jouw buurt.