Niet langer ondersteunde browser:
Het ziet ernaar uit dat wij uw browser niet meer ondersteunen. Hierdoor kunnen sommige features niet werken.
Impregneren DHZ Info en prijsadvies over impregneren en hoe je het zelf kan doen.
Impregneren DHZ
banner image

Gevelrenovatie

Ziet het metselwerk op de buitenmuur van uw woning of kantoorpand er maar vaal en vies uit? Heeft uw pand last van groene of zwarte uitslag? Om uw gevel een opknapbeurt te geven en vuilafstotend te maken, is het impregneren van de bakstenen en het metselwerk een goed idee. Dankzij de producten in onze wegwinkel voert u uw gevelrenovatie helemaal zelf uit.

 

Waardevermeerdering

De voordelen van gevelrenovaties zijn zichtbaar én meetbaar. Zo voorkomt impregnatie dat vocht in uw muur en de leefruimtes trekt, waardoor het binnenklimat stukken gezonder wordt. De bescherming tegen vocht, vuil en kou levert daarnaast een energiebesparing tot 8% op. Geen wonder dat deze behandeling tot een waardevermeerdering van onroerend goed leidt.

 

Gevel vervangen

Is de gevel van uw huis zodanig slecht, dat deze aan vervanging toe is, dan is het raadzaam een nieuwe gevel ervoor te metselen. De oude muur wordt dan gesloopt en op de bestaande fundering worden nieuwe muren gemetseld. U huis lijkt als nieuw. Om deze als nieuw te houden is het aan te raden om de vervangen gevels waterafstotend te impregneren. Hierdoor voorkomt u vervuiling, verwering, kleurechtheid van voegwerk en vorstschade. Impregneren kan men makkelijk zelf doen.

 

Offertes voor gevelreiniging ontvangen?

Jouw gevel laten reinigen? Kies voor een erkend vakman en verzeker jezelf van een correcte uitvoering van de werken. Via onderstaand formulier ontvang je vrijblijvend prijsvoorstellen en advies van maximaal 3 vakmannen actief in jouw buurt.