Niet langer ondersteunde browser:
Het ziet ernaar uit dat wij uw browser niet meer ondersteunen. Hierdoor kunnen sommige features niet werken.
Impregneren DHZ Info en prijsadvies over impregneren en hoe je het zelf kan doen.
Impregneren DHZ
banner image

Schimmel muur?

Wanneer u schimmel op muren in uw huis hebt, wilt u daar natuurlijk zo snel mogelijk vanaf. Schimmel muren zorgen voor een ongezond leefklimaat binnenshuis en de aantasting van de muren kan leiden tot een waardevermindering van uw woning. Hoe pakt u een schimmel muur aan? Door deze te impregneren! Daarmee brengt u een onzichtbaar water- en vuilafstotend laagje aan op de muur.

 

Vocht en schimmel in huis

Vooral oude huizen kunnen last hebben van vocht en schimmel in huis. Dit is slecht voor uw huis en voor het leefklimaat in huis. Dit vocht en schimmel zal een muffe dompige lucht veroorzaken. De oorzaak van vochtproblemen liggen vaak aan de buitengevel. Deze wordt in een regenperiode verzadigt met water en zal als een spons het vocht naar binnen trekken met als gevolg schimmelvorming op de binnenmuur van uw huis. Dit vochtprobleem is makkelijk te verhelpen door de buitenmuren vochtwerend te impregneren. Hierdoor wordt een onzichtbare vochtwerende filmlaag aangebracht, die vochtdoorslag voorkomt.

 

Offertes voor vochtbestrijding ontvangen?

Vochtproblemen laten oplossen? Kies voor een erkend vakman en verzeker jezelf van een correcte uitvoering van de werken. Via onderstaand formulier ontvang je vrijblijvend prijsvoorstellen en advies van maximaal 3 vakmannen actief in jouw buurt.