Niet langer ondersteunde browser:
Het ziet ernaar uit dat wij uw browser niet meer ondersteunen. Hierdoor kunnen sommige features niet werken.
Impregneren DHZ Info en prijsadvies over impregneren en hoe je het zelf kan doen.
Impregneren DHZ
banner image

Dakreiniging

Bezit u een eigen woning? Dan is het belangrijk om het dak regelmatig te reinigen. Hiervoor kunt u een dure vakman inhuren, maar u kunt ook heel eenvoudig zelf uw dak reinigen. Daken reinigen houdt onder andere in dat u de pannen algenvrij maakt en deze vervolgens impregneert. Met impregnatie brengt u een waterafstotende laag aan; waarmee u vervuiling, verkleuring en algengroei voorkomt.

 

Producten voor dakreiniging

Bij Impregnerendoejezelf.nl vindt u alle om zelf op professionele wijze daken te reinigen. Voor dak reiniging kunt u bij ons onder andere een hogedrukspuit en algenbestrijdende middelen bestellen. Verder leveren wij impregneermiddel voor zowel keramische als betonnen dakpannen. Hiermee brengt u een onzichtbare waterafstotende filmlaag aan op de pannen en is uw dak jarenlang beschermd.

 

Betonpannen reinigen

Betonpannen reinigen wordt vaak gedaan met een hogedrukspuit. Vaak wordt dit reinigen van de betonpannen de coating eraf gespoten, zodat de betonpannen vaal worden. Het reinigen van betonpannen kan dan ook beter gedaan worden met een warmwater cleaner, die minder druk nodig heeft om de betonpannen toch goed te reinigen. Hierna kan besloten worden om de gereinigde betonpannen te impregneren. Kijk op de website voor het beste advies en de beste middelen om uw betonpannen vakkundig te reinigen.

 

Offertes voor gevelwerken ontvangen?

Gevelwerken laten uitvoeren? Kies voor een erkend vakman en verzeker jezelf van een correcte uitvoering van de werken. Via onderstaand formulier ontvang je vrijblijvend prijsvoorstellen en advies van maximaal 3 vakmannen actief in jouw buurt.