Niet langer ondersteunde browser:
Het ziet ernaar uit dat wij uw browser niet meer ondersteunen. Hierdoor kunnen sommige features niet werken.
Impregneren DHZ Info en prijsadvies over impregneren en hoe je het zelf kan doen.
Impregneren DHZ
banner image

Voegen gevel

Voegen van een gevel is een specialistische klus voor de vakman. Een gevel voegen lijkt eenvoudig, maar een goed resultaat hangt af van goede specie, de juist vochtigheid en vakmanschap. Om dit voegwerk mooi te houden en te beschermen tegen weer en wind, is het raadzaam de gevels waterafstotend te impregneren. Deze klus kan makkelijk zelf gedaan worden. Hierdoor bespaar je vele honderden euro’s en blijft je gevoegde gevel jaren langer mooi.

 

Repareren voegen

Het repareren van voegen kan eenvoudig zelf gedaan worden met de voegreparatie sets van www.impregnerendoejezelf.nl . Het repareren van beschadigde voegen, door b.v. spijkergaten, scheuren of andere beschadigingen kan hiermee onzichtbaar uitgevoerd worden. De sets bestaan uit reparatiemortel, gereedschap en een beschrijving, zodat het repareren van voegen een fluitje van een cent wordt.

 

Voegwerk bijwerken

Voegwerk bijwerken is vrij eenvoudig zelf te doen met de middelen op onze website. U vindt hier uiteenlopende producten waarmee u uw voegwerk vakkundig kunt bijwerken. Ook zijn er verschillende kleuren verkrijgbaar, zodat het bijwerken van voegwerk nagenoeg onzichtbaar gedaan kan worden. Klik op gevelonderhoud voor de beste producten om voegwerk bij te werken.

 

Offertes voor gevelreiniging ontvangen?

Jouw gevel laten reinigen? Kies voor een erkend vakman en verzeker jezelf van een correcte uitvoering van de werken. Via onderstaand formulier ontvang je vrijblijvend prijsvoorstellen en advies van maximaal 3 vakmannen actief in jouw buurt.